BDDansa

 

Toni Jodar i Beatriu Daniel comparteixen el projecte Explicadors de Dansa,des del 2002. Una activitat pedagògica que posa paraules a la dansa des de l’experiència escènica Es un projecte de “petit format”, obert i flexible, que es personalitza en cada encàrrec i del qual s’han elaborat diferents aplicacions. Es tracta de donar eines a la gent per fer-la gaudir millor de l’escena contemporània. 

 

Toni Jodarés ballarí i performer. Durant la seva carrera artística ha fet més de 800 representacions arreu del món. Ha treballat, al llarg de 30 anys entre altres, amb Joan Baixas, Albert Vidal, La Fura dels Baus o Comediants. Col·laborador del servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona, ha realitzat la direcció escènica dels projectes, Metal·lícs per a Spanish Brass Luur Metallsi El poble de vent i de fusta.

 

Crea l’acció-parlada: .Toni Jodar, Explica la dansa pensada per a la difusió de la dansa   i per la qual va rebre una Menció especial de les Arts Escèniques del Premi Ciutat de Barcelona 2002 i el Premi de l’APDC 2006.

 

Col.laborador habitual de Gelabert – Azzopardi, cia de dansa i de Carles Santos.

 

Beatriu Danielés productora artística i gestora cultural especialitzada en dansa. Forma part de la generació, que en la dècada dels 80, varen desenvolupar i crear la dansa contemporània de Catalunya, com codirectora de la revista DANSA-79, amb la que documenten toda l’ activitat de l’ època. Ha treballat, entre altres amb: Gelabert-Azzopardi, Cia de Dansa, La Fura dels Baus, Ceremònias Olímpiques i Paralímpiques de Barcelona’92, Festival Internacional de Titelles del Institut del Teatre de Barcelona, i participa dels inicis del projecte IT Dansa.

 

Directora de la gestió de la Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques (

2005-11) I vocal de la Junta directiva de l’ Associació de professionals de la Dansa de Catalunya. /APDC ( 2005-10)