Àngels Margarit/Mudances
Descripción 
 

+ info 


 

 

Àngels Margarit pertany a la primera generació de ballarins contemporanis sorgida a finals dels 70 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica propis, i en la seva fascinació per l’espai, element essencial del seu treball. Aquest s’ha desenvolupat en diferents àmbits i formats que inclouen projectes per a l’espai escènic, per a espais urbans, improvisacions, videodansa, instal·lacions, entre d’altres.

Ha rebut nombrosos premis com el Grand Prix du Concours Choregraphiquede Bagnolet (França, 1988) o el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991 i 1999) i l’any 2010 va ser guardonada amb el Premio Nacional de Danza.

Com a comissària, l’any 2003, impulsa i conceptualitza el Tensdansa, festival internacional de dansa de Terrassa, que dirigeix fins el 2007.

En l’àmbit de la pedagogia ha desenvolupat programes de formació i ha impartit cursos i tallers a Espanya, Europa i Amèrica.
 

Flexelf

Ver todas las imágenes 

Àngels Margarit / cia Mudances - Retrat coreogràfic

Ver todos los videos