Atrás

 

 

 

Amb el nom d’Arts del moviment, Dansa a Catalunya (1916_2014) Arts Santa Mònica presenta l’exposició mes completa que mai s’ha fet sobre la dansa a Catalunya, alhora que un gran llibre, compendi d’estudis i panorama, analític i creatiu, i un web obert, que posen en revisió històrica, en present i en continuïtat, i en creuament i en comunitat, el que en escena és cos viu, presencial i efímer.

 

 

Per donar futur a al mapa genealógic i oferirli complementarietat, continuïtat i obertura, s’ha creat un Arxiu multimèdia i interactiu, artsdelmoviment.liquidMaps.org, obert a la comunitat i a les noves generacions. L’aportació de Xavier Rovira i el seu equip, conceptuant el projecte expositiu, arquitectònic i gràfic, garanteix el coneixement, la renovació, la col·laboracio i l’abast internacional del projecte des de l’estudi de disseny, comunicació i editorial liquidDocs.

 

L’esforc, l’entusiasme i la generositat amb que el col·lectiu de la dansa ha respost a la iniciativa han fet possible aquesta primera gran aproximacio que ha de ser llavor per a les futures generacions de creadors, investigadors i el públic despert que viu la dansa contemporania com a fet de gaudi i de coneixement, de cultura i d’art. El nostre reconeixement a grups i persones, a les associacions de la dansa, a les companyies, al Mercat de les Flors, a l’Institut del Teatre, a l’Institut Ramon Llull i a l’Institut d’Empreses Culturals. Tots han sumat al complex mosaic i l’ambicioó repte que ens hem marcat amb Arts del moviment.

 

 

Vicenç Altaió

 

 

 

 

 

liquidMaps és una activitat subvencionada per: