Atrás

 

 

International

Nous Mapes i visions by Special Guests

 

 

liquidMaps s’expandeix a 32 ciutats que acullen el projecte internacional Special Guests; així, liquidMaps fluirà entre matèries creatives que et presentarem periòdicament.

 

Des de Special Guests t’oferirem nous Mapes perquè puguis viatjar virtualment pels més originals, comunicatius, socials, contextuals, crítics, reivindicatius, cooperatius i educatius nous punts d’interès aconsellats per aquests creadors innovadors, inquiets i visionaris.

 

En un moment de canvis i fortes mutacions, vivim en un territori multifocal i interconnectat, com una gran xarxa amb múltiples nusos i una atapeïda trama de fluxos en la qual, en el present i en un futur immediat, les noves infraestructures i les noves tecnologies permetin superar barreres d’espai i temps en pro de noves comunitats i col·lectivitats de caràcter ja no només supraterritorial, sinó glocal.

 

Les oportunitats de treball i de visibilitat han variat en una comunitat que ha vist, últimament, com algunes de les seves ciutats saltaven a la palestra internacional, revolucionaven la seva vida urbana i cultural i es convertien en un punt de renovat interès per part dels recorreguts culturals i turístics internacionals.

 

Com ha influït, tot aquest procés, en els creadors? I com influirà, en un futur immediat? Quines infraestructures culturals han d’organitzar-se, crear-se i/o reinventar-se per acollir el talent i la creativitat d’aquest sector, situant-lo a les noves xarxes interdisciplinàries?

 

Properament...