Atrás

 

 

 

El site margarit.liquidMaps.org per a Àngels Margarit_Mudances, ha estat creat i editat per liquidDocs en 2014 per difondre i promocionar les activitats desenvolupades, situant-les en el mapa del món. 

 

liquidMaps.org estudia els recorreguts creatius d’un dels personatges més carismàtics i potents dels darrers lustres al nostre país, Àngels Margarit. 

Si algú ha demostrat força com a ballarina i coreògrafa, ha estat ella. A més de la rotunda originalitat de les seves coreografies, que pugen la dansa catalana al tren de les avantguardes, Margarit ha anat demostrant una lucidesa excepcional en les diverses disciplines i camps pels quals ha transitat. Només assenyalar, a tall d’exemple per percebre el valor del seu treball a molts nivells, les seves aportacions com a pedagoga i organitzadora d’estructures de creació i formació, o les seves innovacions en temes com el site-specific i les creacions extra-escèniques.

 

Qui millor que ella, doncs, per protagonitzar un número que neix en temps difícils, però amb la voluntat de construir optimisme, plantejar possibilitats, apuntar possibles vies estètiques, artístiques i de treball?

 

 

 

 

 

liquidMaps és una activitat subvencionada per: